Egy kis romantika sose árt – várd kedvesed gyertyával, vacsorával és lágy zenével a munkából

2022. márc. 27. Bálint Ildikó

Te is érezted már azt, hogy olyan régen együtt vagytok pároddal, hogy a közös romantikus pillanataitok a múlt ködébe vesztek? Sokszor eszedbe jut, hogy mi volt régebben, amikor még mondjuk nem voltak gyerekek vagy egyszerűen csak más volt az élethelyzetetek?

Ne feledd, változtatni sohasem késő, csak tenni kell érte. Sokszor elég egy apróság, egy gesztus, egy kis figyelmesség és újra romantikus pillanatokat tölthettek el együtt.

Ne hagyd kialudni a lángot a párkapcsolatodban!

Mi emberek sokfélék vagyunk, mások a vágyaink, az igényeink. De egyvalamire mindenkinek szüksége van. Szeretet és az egymással törődés nélkül felszínessé válhatnak a mindennapjaink. Próbálj meg becsempészni a pároddal való kapcsolatodba is minél több romantikus pillanatot, ami sokszor nem is kerül sem sok időbe, sem sok pénzbe, csak odafigyelésbe! Az érzelmeink kimutatása sokszor nem könnyű, a napi rutinfeladatok közt észre sem vesszük, hogy nincs időnk odabújni a párunkhoz, a fülébe súgni, hogy mennyire szeretjük és mennyire jó nekünk, hogy ő van.

3 tipp, hogy romantikus perceket szerezz!

Apró (vagy nagyobb) romantikus meglepetések

Pénztárcánktól függően meglephetjük párunkat akár egy váratlan és meglepetésszerű ebéd vagy vacsora meghívással. Csak úgy spontán, nem kell hozzá alkalom vagy különösebb ok. De akár meglephetjük egy kis figyelmes üzenettel is. Egy rejtett üzenet a táskájába, egy néhány soros vallomás, vagy csak egy rajz. Az üzenet formájának csak a kreativitásunk szabhat határt.

Nyűgözd le újra a párodat

Szerezz be egy új ruhadarabot (persze egy új fehérneművel együtt), amiben garantáltan feltűnő leszel. Csábítsd el benne, hagyd, hogy a régi szenvedély újra teljes hőfokán égjen! Ha van lehetőségetek egy kettesben eltöltött vacsorára akár otthon, akár máshol kiváló alkalom lesz, hogy felvedd az új ruhádat és elcsábítsd benne a párodat. Akár azt is játszhatjátok, hogy ez az első randitok és mindent tiszta lappal kezdetek egymás előtt.

Úgy érzed “begyöpösödtetek”? Szervezz programot!

Nem csak evésből és ivásból áll ám a világ! Szervezhetek olyan programot is, ami megmozgat benneteket. Habitusotoktól és évszaktól függően mehettek akár korcsolyázni, akár egy nagyot sétálni.  A lényeg, hogy csak ti ketten, lehetőleg mobiltelefon nélkül, egymásra hangolódva vegyetek részt a programon.

Ha inkább egy helyben ülősek vagytok, akkor nézz szét a mozi vagy színház kínálatban és foglald le. Ne engedj kifogásokat állítani ellene, szervezd úgy, hogy mindketten ráérjetek. Előadás után is lehet egy nagyot kerülni, sétálni, olyan dolgokról beszélgetni, amelyekről a szürke hétköznapokon nincs idő.

A nap lezárásaként elővehettek egy régi fotóalbumot és jókat kacaghattok a valamikori képeiteken, ezzel is kellemes perceket töltve együtt.

Ne feledd: szabad a csók, sőt szükséges a csók!