A párom ezermesternek képzeli magát

2021. aug. 26. Bálint Ildikó

A Te párod is egy igazi ezermester, aki mindenhez hozzá tud szólni, mindenhez ért annyira, hogy belekezdjen? Vagy épp azt sem tudja, hogy a csavarhúzónak melyik végét kell fogni használat közben?

Napjainkban, amikor nem csak, hogy szakemberhiány van, de ráadásul igencsak borsos árak mellett dolgoznak a szakemberek, aranyat ér, ha olyan párunk van, aki megmeri fogni a fúrót és a kalapácsot és nem riad vissza akár egy kisebb vízszereléstől sem.

Az ezermesterekre mindenhol szükség van

Legyen szó kertes családi házról vagy társasházi lakásról, javítani és szerelni való mindig akad. Elég, ha csak veszel valamilyen, akár kisebb bútort, ma már szinte minden lapraszerelten érkezik meg. Ilyenkor nagyon jól jön, ha olyan párunk van, aki nem ijed meg egy kis szereléstől és nem kell egyből a szomszédba, rosszabb esetben a szerelőhöz fordulnunk.

Ráadásul téged is büszkeséggel töltene el, ha előhozakodhatnál a barátaid vagy akár a szüleid előtt, hogy a párod már megint milyen ügyes volt és megjavított ezt vagy azt?! Arról nem is beszélve, hogy nyilván neki is jól esik a dicséret, ha hallja, hogy te milyen büszke vagy rá.

Az ezermesterség egyben szexi is

Valljuk be őszintén, nincs is annál férfiasabb, mint ha álmaink férfija megoldja a sokszor lehetetlennek tűnő kihívásokat is és megcsinálja, amire kérjük.

Vagy neked is előtted van a kép, ahogy egy jóképű férfi fekszik atlétában a motor alatt, amit épp bütyköl? Közben szexin izzad és kicsit még olajos is, de mégis minden nő a lábai előtt heverne.

Ki ne szeretné, hogy álmai férfija minden kívánságát lesse és készséggel teljesítse is azt? Nincs is annál jobb, mint, ha te kitalálsz valamit és álmaid férfija megvalósítja. Azt mondhatjuk, hogy valami sikeresen létrejöjjön két összetevő kell. Az egyik maga a terv, a másik maga a folyamat, amiben a terv megvalósul. Te kitalálod, ő pedig megcsinálja. Igazi szerencse, ha ebben a kettőben kitudjátok egészíteni egymást, olyan, mintha megtaláltátok volna a másik feleteket.

Mi van, ha mégsem annyira ezermester?

Valahol mindenkinek el kell indulni. Lehet, hogy az elején nem minden úgy sül el, ahogy szeretnétek. Lehet nem fog megjavulni a fűnyíró, ha szétszedi párod, lehet döcögni fog az asztal, mert nem jól lett beállítva a lába. De ne szegd a párod kedvét, ne hagyd hogy búskomorságra adja a fejét, hanem támogasd, mondván, hogy majd legközelebb jobban fog sikerülni.

Nagyon nagy csorba tud esni egy férfi önbecsülésében, ha nem úgy sikerül valami elsőre, mint ahogy eltervezte. De neked az a dolgod, hogy ebben is támogasd, mert csak úgy alkottok egy kerek egész párt.

Persze akadnak olyan férfiak, akiknek egyszerűen nincs érzéke az ilyen barkácsolós munkákhoz, de attól még ők is ugyanolyan értékesek, csak ők másban.

Neked is a feladatod, hogy megtaláld benne mi az a plusz, amiben jobb, mint mások, amiben többet tud letenni az asztalra, mint más férfi. Közben vigyázz arra, hogy a férfiúi hiúsága ne sérüljön, mert aztán azt nehéz helyrehozni.

Ha pedig egy igazi ezermesterrel élsz együtt, akkor becsüld meg őt!